perjantai 26. marraskuuta 2010

Popsi popsi porkkanaa..


SYTYCK-porkkanaa siis..

Haasteena oli esitellä tanssikengät. Minä valssaan tämmöisellä:


Siinä on oikein mukavaa, kaukosäätimet on käden ulottuvilla (yks telkkariin, yks DVD:lle, yks digiboksille ja yks iMacille), WIPit toisella puolella, ohjeet käsinojalla, lämmin viltti aina päällä, ja toi piikkimatto on tuossa sen takia, että keksin siirtää tanssikenkäni yksin huoneen toiseen nurkkaan ja nuo kengät painaa! Eli sit oli puoli viikkoa lihakset hiukan jumissa, jota tuo piikkimatto hiukan lievitti. Ja huomatkaa liköörikonvehdit. :)

SYTYCK-neule edistyy hitaasti, mutta hitaasti. Sen sijaan tää tanssija on tehny kaikkea muuta, kuten gradun (hurraa-huutoja!), juhlinu kahdet tuparit ja yhdet synttärit, mummon semmoiset (täytti jo 90!) ja Tampereen käsityömessuillakin piti käydä "kääntymässä". Eihän sielä menny ku koko lauantaipäivä ja saaliina oli kauheasti Cascade 220:a ja vähän muutaki. :)

Mummolle tein pikaisesti kämmekkäät, joista ei tietenkään ole kuvaa. Ja kummitytölle pitäisi tehdä villatakki, ku vanhat on jääneet pieneksi. Mut eiköhän tuo SYTYCK-valssikin ala pikkuhiljaa hahmottumaan..

Ja vielä lähikuvaa valssini koreografiasta. Itse neulekin pilkottaa sieltä toisen WIPin alta:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti