maanantai 20. heinäkuuta 2009

Lomaprojekteja

Uusi novitan lehti tuli viime viikolla, ja sieltä hyppäsi heti puikoille pyöryläliivi sekä palmikkopipo. Lankana molemmissa Puro, johon olen aivan rakastunut! Lanka on niin pehmeää, ja väritkin kivoja (varsinkin Ruska-sävyssä). En ole vielä innostunut Noro-langoista, mutta Puron värivaihteluiden vuoksi saatanpas kokeilla Noroakin.

Pyöryläliivi valmistui jo, mutta koska kamerani on huollossa, en saa siitä kuvia.

Mulla on tässä graduloma meneillään (kuten voi huomata, ravelryssä päivät pitkät!), tämä viikko on enää aikaa ahkeroida.. Ja senpä vuoksi puikoille on hypännyt kolme projektia, kun yksi valmistui alta pois (Laminaria, rävellä). Laminaria-huivi on jo minun toinen. Tämä kappale meni valokuvaajakaverilleni kiitokseksi bändini promokuvista..

Se kolmas aloitettu projekti on iki-ihana February Lady Sweater (rävellä), joka on ollut To Do -listalla jo vaiks kuin pitkään. Langaksi valikoitui Schoeller + Stahlin Big-lanka, Innsbruckin lankasaaliista. Olisin ehkä mieluummin halunnut semi-solidi värin, mut oranssikin on ihan jees.

Seuraavana pitäis tehdä pari vauvaneuletta. Kummityttöni täyttää syyskuussa vuoden, ja hänelle pitäisi neulasta jotain talveksi. Ehkä Owlet?
Ja lisäksi kaverini pyöräyttää ensimmäisen vauvansa syys-lokakuussa, ja koska he asuvat Rovaniemellä, tarvitsee vauva jotain tosi lämmintä. Mutta mitä? Se on vielä mietinnässä.. Ehdotuksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti